EIA | KIA

Recensies
Reviews

Anita, Diemen

Sinds enkele maanden heb ik infrarood verwarming in mijn woonkamer (vloerverwarming) en de slaapkamers (panelen). De warmte voelt heerlijk weldadig aan en dat maar voor een fractie van de energiekosten. Wij zijn er erg blij mee. Ik kan het van harte aanbevelen!

Bas Wanders, Droomparken

Droomparken gaat voor duurzaam met haar chalets, infrarood verwarming van Fortega is voor ons een prima oplossing naar een toekomst zonder gas!

Hans Germeraad, Purmerend

In 2012 heb ik besloten mijn winkel pand in Volendam te laten slopen en opnieuw op te bouwen. Ik ben destijds in aanraking gekomen met Fortega. Ik zag direct de voordelen van infraroodverwarming. Prettige warmte is natuurlijk de belangrijkste. Duurzaamheid is belangrijk. Maar ook de economische aspecten zijn belangrijk. En die zijn er volop: geen aanleg van buizen en radiatoren, geen verwarmingsinstallatie met afschrijving en onderhoud, geen vastrecht voor gas. En, dat kan ik na een aantal winters stellen, lage verwarmingskosten. En het leuke is dat veel klanten opmerken dat het in de zaak lekker warm is. Ik kan infrarood verwarming van Fortega na 5 jaar ervaring iedereen aanbevelen.

John van IJsseldijk, Almere

Na eerst goed en duidelijk geïnformeerd te zijn door dhr. de Haas en in de showroom de warmte van de infraroodpanelen kon ervaren, was het besluit genomen om eerst een 600W paneel aan te schaffen.

 

Levering was bijzonder snel en daardoor kon ik meteen het paneel plaatsen en al eerder dan verwacht genieten van de aangename warmte.

 

Een aanrader aan een ieder, om hier ook eens langs te gaan, mocht er nog twijfel bestaan bij de aanschaf van deze "nieuwe" techniek.

Jan Bechtold, Reijmerstok

Ik heb na een bezoek aan de energiebeurs van 2017 en een gesprek met Roy de Haas infrarood voor mijn hele huis gekocht. Folies voor plafonds, vloeren en losse panelen. Afhankelijk van de ruimte waarin ze verwerkt moeten worden. In de woonkamer zijn inmiddels alle folies aangebracht en is het plafond vernieuwd. De kamer wordt comfortabel warm.

In de keuken van 11 m2 hangt nog steeds het tijdelijke wandpaneel van 300 Watt. Toch wordt het daar al warm mee. ik heb een vrijstaand huis met 41 zonnepanelen. Die leveren meer dan genoeg elektriciteit om mijn huis te verwarmen en van warm water te voorzien. Ik heb niet te hoeven investeren in laag temperatuur verwarmingselementen en een (hinderlijke) warmtepomp.


Jan Bechtold, Reijmerstok

(Vervolg)
 
De kans op storingen is bij mijn systeem vrijwel nihil. ik kan infrarood verwarming van harte aanbevelen. Met de kanttekening dat je huis wel  goed geisoleerd moet zijn. Dus als je huis geschikt is voor zonnepanelen en de isolatie op orde is, is het zeker de moeite waard om deze verwarmingsvorm te overwegen. Ook zonder zonnepanelen kan het natuurlijk. We gaan een energie transformatie in. Het is nog maar de vraag hoe lang we nog gas kunnen gebruiken.
Creatie & design: Worldwebdesign